Kosmetické salóny Brno, Ostrava, Plzeň, Praha

Parafínový zábal

Co je to parafín

Parafín je speciální vosk,pro kosmetické účely obohacený o vitamín E. Vyniká svou schopností zadržovat teplo. Parafín prohřívá, uvolňuje, zvyšuje krevní oběh a otevírá póry. Jeho účinky jsou zdravotní i estetické.

Parafínový zábal

Parafínové zábaly se používají pro výživu a zjemnění kůže rukou. Po parafínové kúře jsou ruce hladké a jemné, zbavené odumřelých buněk a suchých šupinek kůže.

Webnode

Kontakt

Kosmetický salón U Čertíka

katalog@kosmeticky-salon-kosmetika.cz

Petra Šťastná
Horažďovice, Prácheňská 885
IČ: 73773042

Vyhledávání

Anketa

Měníte svůj účes dle ročního období?

© 2010 Stoupik - všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek